Eu zic sa dai CAE, una este C1, una este B2, fii pregatit, daca nu iei foarte multe, te da automat in jos, B2... Dar eu cred ca esti suficient de pregatit/a pentru a lua C1, tine cont este fluenta buna pentru C1, de C2, nu vorbim, ca ala e fluent, cursiv si perfect.
Hai multa bafta si iti mai spun ceva, la angajator ii prezinti CAE, este altceva pentru ca vede clar ca vorbesti, scrii si intelegi aproape perfect limba engleza, nivel de afaceri si tot asa!
Angajatorului meu I-a convenit ca I-am adus B2-ul din liceu, in schimb, mi-a da test de engleza aproximativ 1 ora si ceva cu un vorbitor nativ de engleza, eram la nivel identic, cu el, bine asta, dupa ce am mai exersat in facultate, acasa, carti, caiete, multa conversatie pe diferite retele de socializare in live, plecat in afara, vorbit cu oamenii din UK, America, si multe altele, am avut parte de Erasmus, plecat in afara, 6 luni de zile, sa vorbesti/sa dai examene in limba engleza la ei, este totusi ceva.
Da-i CAE. FCE ala il dai cam degeaba ca cel mai mare indicativ acolo, e echivalent cu ultimul de la CAE. Si e altceva cand dai CAE fata de FCE.
In plus, daca profa te incurajeaza pe CAE inseamna ca te considera suficient de pregatita sa-l dai, ea are un alt sistem de evlauare fata de noi, crede-ma. Si eu am zis ca nu iau CAE dar profa a cotinuat sa ma incurajeze si pana la urma am dat si l-am luat.
Da-i sesiunea din vara, mai ai timp destul sa te pregatesti panaa tunci.
Lucreaza mult suplimentar acasa, uita-te la filme fara subtitrare, in special englezesti, si incearca sa inveti cat mai multe phrasel verbs (alea conteaza foarte mult ), expresii, colocatii + gramatica
walika6699 întreabă: