Ziceti-mi va rog si dupa ce aleg un anume profil, ce pot deveni in viata!
Numai cu liceul nu poti deveni " cineva" si sa fii si bine platit. Mergi la un liceu bun, preferabil mate-info, si dupa aceea la o facultate pe acelasi profil.
Initial ti-as fi recomandat sa mergi la Stiinte ale naturii unde faci cam din toate... cred ca ar fi profilul ideal avand in vedere ca-ti plac toate materiile astea.
Dar spui ca vrei un job cautat si bine platit, de viitor. Atunci ai putea merge pe mate-info, de preferat intensiv info si fa-te programator.
Programatorii sunt cautati si bine platiti. Sper ca la programare te refereai cand spuneai ca esti bun la informatica caci e o diferenta mare intre ea si a sti sa instalezi windowsul sau mai stiu eu ce lucruri legate de soft, sa nu-l confuzi cu T.I.C.
Sunt in aceeasi problema dar asi zice sa mergi ori la un profil Stine ale naturi(bio-chimie)poti dupa sa faci post licealul si ajungi medic destul de bun. A doua varianta ar fi progil de Mate-info te faci informatician tot e bun.A 3-a militarul este destul de greu la sportiv dar trebuie note de 9-10 la materi. Spor la tot