| Alexandruuu88 a întrebat:

Din pacate am cazut bacul in vara la Romana, ma cam tem acum in toamnăsadCu toate ca am nevoie doar de un 5.Am zis ca am axez pe sub 1 /2 dar nu stiu ce tema o sa cadă la subiectul argumentativ (is multe fara sens )Iar la subiectul 3 nu stiu ce sa învăț, propuneri? Nu mai pot invata tot... Bănuiesc ca nu se mai dă ce s-a dat in sesiuniile de vara si olimpici, cel putin asa am vazut in anii precedenți.

2 răspunsuri:
| 1231242 a răspuns:

"Nu conteaza cum ai cazut, conteaza cum te ridici"-Nelson Mondialu'
Eu zic sa cauti pe net rezolvari pentru bac si tipuri de subiecte....si niste meditatii ajuta, baftahappy

| AC4S4 a răspuns:

La subiectul 1 fii foarte atent la intrebari, nu te grabi, citeste textul. Partea cu interpretatul figurilor de stil si a unei strofe e mai grea... cine are talent la scris se descurca.
La subiectul 2 e cel mai usor. Trebuie neaparat sa ai in vedere structura textului argumentativ. Sunt subiecte cotidiene, nu e ceva ce sa fie greu.
La subiectul 3 macar povesteste opera care iti pica. Mai pui undeva despre tema, structura. Infloresti ceva pe-acolo. Nu uita sa ai cel putin 600 de cuvinte, altfel nu primesti deloc punctaj pentru redactare.