| alexandrumojang a întrebat:

Salut, doar eu sunt strèsat si speriat din cauza evaluarii nationale? Cred ca am gresit prea mult sau ca am facut semne dar probabil este imaginatia mea. Ma gandesc intruna ca mi-ar putea fi anulata lucrarea

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu-ti aduci aminte sa fii facut semne pe foaie, este probabil pentru ca nu le-ai facut.

Ar trebuii sa te linistesti, fiindca acum este totul prea tarziu sa mai poti verifica ceva.

Relaxeaza-te si astepata rezultatul examenului, ca de ai gresit ceva acolo ti se va scade cateva puncte, dar nu ti se va anula lucrarea.

Hai cu succes si ....nota mare!

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Încearcă să te relaxezi, în caz de se considera ceva inneregula cu lucrarea ta, "semn ", supravegehtorii ți ar fi anulat foaia, punandute sa o refaci în timpul rămas.

| computerworm412 a răspuns:

Daca nu ai facut semne intentionat nu are legatura, mai multe cadre didactice verifica lucrarea.

| Arioma a răspuns:

Buna! Nu cred ca ti ar anula lucrarea. Eu am dat anul trecut Evaluarea Naționala si din gresela am murdărit foaia cu stiloul si m-am panicat ca imi va anula lucrarea sau va zice ca am facut semn, dar le-am zis profesorilor din sala si a venit si directorul si a zis ca imi poate șterge cu picul si mai ramane semn si de la pic, dar a fost ok. Nu ti face griji totul va fi bine?