| Kenjji a întrebat:

Salut! Doresc sa ma transfer la un alt liceu(sunt la mate-info), nu ma prea inteleg cu colegii actuali si din cauza ca marea majoritate sunt dezinteresati de mai cam tot, majoritatea profesorilor fac numai minum minimorum(ma refer la un nivel foarte redus comparativ cu alte licee pe acelasi profil), intrebarea mea este:Este acesta un motiv bine intemeiat si daca "da" atunci ma puteti ajuta cu o abordare mai formala si scurta care s-ar potrivi pe cerere?
Thanks in advance! happy
Si da, dau funda. happy

Răspuns Câştigător
| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

Salut! happy Neintegrarea psihologică, socială sau intelectuală, poate fi un motiv big grin, pentru care ți-ar putea aproba transferul. happy Du-te și fă o cerere în care să specifici că nu ești integrat. De obicei un astfel de comportament este justificat pentru transfer. big grin Sper că ți-a fost util sfatul meu și dacă da, aștept și eu o fundă din partea ta : )) Mulțumesc! big grin

P:S Într-un mediu cu performanțe slabe în care ești mult mai intelectual la nivel decât ceilalți, e ușor să obții rezultate bune. big grin Gândește-te ce vrei să faci! happy Sănătate! big grin

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate nu-ti imaginezi dar ce vrei tu suna a:
"vreau sa plec fiindca profesorii sunt niste incompetenti care nu-si fac treaba..."
Ceea ce nu da bine in nici o cerere de trasfer, fiindca nici un alt director de liceu, nu ar vrea un asemenea elev in scoala lui, care indirect jigneste tagma profesorilor.
Cauta un alt motiv mai serios si mai putin acuzator pentru profesori.

| sierra1 a răspuns:

Ai medie pentru un alt liceu, mai "bun"?

| Hope1992 a răspuns:

Azi am o stare proasta deci o sa fiu rautacioasa. Nu stiu la ce liceu ai intrat,dar daca ai media pentru un liceu mai bine du-te cu toate puterile. Dar ce o sa faci in viitor,mereu o sa acuzi pe altii pentru neajunsurile tale si la mine in liceu erau profi care nu isi faceau treaba, dar nu am fugit de clasa, am preferat sa raman si sa infrunt toate situatiile. Poate ultimul meu sfat e gresit, dar in viata nu o sa dai mereu de oameni cu care te potriveste, nu o sa poti fugi la infinit.

| alili45 a răspuns:

Daca pur si simplu simti ca nu esti ok acolo, incearca sa te transferi. Pune pe cerere motive personale.