In primul rand, nu cred ca ai putea sa-l bati. Din moment ce zici ca iti dadea si palme dupa ceafa, iar tu nu puteai raspunde la asta, e clar ca e mai tare ca tine; si ti-e frica de el
Cu toate ca nu este foarte usor, analizeaza situatia in functie de tine, cu ce te ajuta, in esenta, pe tine abordarea fata de el. Cel mai bine este sa il ignori.
La inceput, te vei simti poate nesatisfacut de aceasta atitudine, insa, apoi, vei realiza ca nu ar fi meritat efortul si emotiile situatia respectiva; iar un foc caruia i se termina combustibilul, se stinge.
Cu cat de oftici mai mult cand il auzi, cu atat se bucura de necazul tau.
Sfatul meu este sa-l ignori complet, sa para ca nu te mai afecteaza deloc, in felul asta se va plictisii si va inceta!
Tipic unui Kido de 15-16 ani, trebuie sa-l pun la respect, trebuie sa-i fie frica de mine.
Aoleu, dar cine esti tu baiatule? Cineva important? Vrei sa te respect si eu? Sa-mi fie frica?
Baiatule, invata o data ca in viata n-o sa fii mereu peste ceilalti, ba din contra, o sa fii sub ei, da stiu, nu o sa fie asa etc, dar pe parcurs ai sa inveti ca nu se rezolva totul cu bataie, ba din contra se agraveaza.
Nu-l baga in seama si atat a fost, crezi ca de mine sau de altcineva n-a facut cineva misto? Intr-o zi, toti ne vom gasi persoana care va fi peste noi, iar ala va face misto cat o sa vrea el pentru ca n-o sa ai ce sa-i faci.
Momentan, tot ce poti face e sa stai in banca ta si sa-l ignori, daca nu vede vreo reactie din partea ta te va lasa in pace, fara mofturi fara nimic.
Nu, nu-l bate. N-are rost sa iei 4 la purtare. O sa se bucure. Tu nu poti face misto cu numele lui sau gasesti tu cu ce?
Il prinzi intr-o zi pe strada, ca sa nu fie in incinta scolii ca na. Ca sa nu mai zica ceva diriga-ta. Smotoceste-l oleaca. Daca riposteaza, tipa tare la el, si bate-l. Bafta : >
Cea mai cinstita si mai efecienta lupta este cea prin cuvant. Daca te iei la bataie ii arati doar ca esti slab si ca te enervezi usor, ba chiar il intarati mai mult. Trateaza-l ca si cum il dispretuiesti, prin priviri si fraze scurte care sa-i inchida gura, daca nu pe moment, macar pe viitor
Astfel de peroane trebbuie ignorate, in nici un caz sa nu va bateti, nu ai habar ca dintr-o astfel de intamplare se poate ajunge la drame in toata regula, indiferenta doare cel mai tare, nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui...
Spune-i dirigintei, si daca nu functioneaza futei doi pumni in gura sa il potolesti