anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este cineva pe aici care a dat la liceul A. T. Laurian(Botosani) la profilul mate-info cu engleza intensiv. Am aflat abia astazi ca trebuie sa dai o proba de verificare a cunostintelor generale la limba engleza. Am sunat la secretariat si mi-a spus ca marti, pe 15 trebuie data proba. Cand am auzit am ramas mascasad, fiindca chiar nu am timp sa ma pregatesc.

Daca este cineva dornic sa ma ajute si pe mine, id-ul meu este stefan.patatu. As avea nevoie de niste variante care s-au dat in anii precedenti sau chiar daca nu aveti variantele cu siguranta va amintiti in mare ce s-a dat, ca sa stiu si eu ce trebuie sa invat. Sau daca aveti cunostinte sau prieteni, imi dati id-ul lor sau numarul lor de telefon. Deci am nevoie disperata de niste informatiibig grin.

Va rog mult sa ma ajutati. Dau fondita si raman dator celui care ma ajuta cu cele mai multe informatii.

Va multumesc mult. Astept raspunsurile voastre si poate sa vorbim pe messenger. O seara buna!

1 răspuns:
| Floreenofficial a răspuns:

Niciodata nu e prea tarziu.ai vineri sambata duminica luni
4 zile...si daca inveti vreo nu stiu 5 ore pe zi inveti destul de multe.nu cred totusi ca nu ai bazele limbii engleze in cap...trebuie doar sa te mai pui putin la punct cu gramatica adica cu verbele in principal. te-ai panicat prea tare! calmeaza-te si ia-o usor! sigur vei fi intre primii 20-30 sau cati or fi astfel incat sa fii admis!