| bodyguardsmecher a întrebat:

Este o problema cam ciudata. Deci am un coleg in clasa cu care sunt cam la fel ca note inca din clasa 1. In clasa 5 a eu nu prea m-am acomodat si am avut o medie cam slaba 9, 28 iar el 9.64. Apoi in clasa 6 el a avut 9.43 eu 9.40. Anul trecut eu am avut 9.38 si el 9.23. Anul asta dabea a inceput clasa 8 si eu mi-am facut in minte o medie cu notele actuale. Mie mi-ar iesi 9.35 iar lui 9.47. Voi trage tare sa il prind insa se pot intampla surprize.
El face de 5-6 ani meditatii la engleza, de anul trecut a inceput sa faca si la franceza iar de anul asta face si la mate si romana. Eu acum ma simt nasol ca ma depaseste deoarece eu vreau sa fiu al treilea. El are norocul sa ma ii la engleza deoarece face meditatii, iar eu nu fac la nimic. Ma pot considera al treilea conform povestii sau nu?

3 răspunsuri:
| Adrian277 a răspuns:

De ce? Ce obti daca esti primul, al treilea sau ultimul? Straduiestete sa iei note mai mari ca el la evaluare si atunci o sa ii arati adevarata ta valoare nu prin acele note care pot fi subiective

| Ionut_Cristian_Tanasoiu_1993 a răspuns:

Pai nu te poti considera al treilea daca tu ai aproape aceleasi note ca el si in plus el face meditati!

| Bibble a răspuns:

E evident ca esti mai destept decat el daca el face meditatie si tu nu. Dar iti recomand sa faci meditatii la romana si matematica pentru ca esti a8-a si sunt foarte putini copii care se multumesc doar cu ce li se preda la clasa. Daca vrei si vreun bilingv, ar trebui sa faci meditatii si la limba respectiva din sem. II