| Anonimul54287654098 a întrebat:

Salut,este posibil sa ai pierderi de memorie,probleme de exprimare daca stai excesiv pe telefon? Eu am problemele astea,in special faptul ca uit ce am vrut sa spun, uit ce am spus acum 10 minute si nu ma pot concentra. Eu stau mult pe telefon,in jur de 5, 6,7 ore zilnic poate cateodata mai mult. Si dupa cum am spus am aceste probleme si nu stiu ce sa fac,am inteles ca pot avea probleme cognitive, din cauza depresiei dar vreau sa vad ce ziceti voi.

Răspuns Câştigător
| Bruno92 a răspuns:

Nop, sunt probleme cognitive într-adevăr cauzate de depresie.
Faptul ca stai mult pe tel agreavaza si mai mult situatia in sine, e ok sa mai si citesti o carte, sau sa ai si alte activitati.
Iesitul afara si sportul facut zilnic te poate scapa de problema cognitiva sau sa o amelioreze considerabil.
Eu cel putin nu cred ca problemele tale se datoreaza faptului ca, stai pe telefon, sunt altii are stau 15 ore, deci nu e neaparat de la tel ci de la depresie. depresia netratata pe perioade indelungate afecteaza creierul permanent, depresia nu e doar o boala psihica, este si degenerativa conform noilor studii.
Deci e mai important sa tratezi depresia si sa iesi mai des.

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Contează ce zicem noi la plezneală? Depresia e una. Bombardamentul informațional de pe telefon poate fi un factor agravant.