Ce pana mea e in neregula cu tine? Examenul de capacitate este mai usor ca simularea, depinde de liceu, nu ai nevoie de 10 ca sa intri stai linistit, un 7 e ok, conteaza acum si media de admitere, stai linistit si nu mai lua in seama cacaturile astea cu "vai exament, esti a 8-a" si altele, si eu cand am fost in clasa 8-a ziceam la fel ca e greu, iar la examen m-am dus fara nici un stres si sunt mandru de mine, stiu ca puteam si mai mult la cat de usor este, e aceeasi chestie in fiecare an...
Am colegi care au intrat si cu 7, depinde de liceu. Iar examenul este usor daca inveti, fa niste simulari din anii trecuti sa vezi cum te descurci.
Intri pe baza mediei de admitere, nu doar pe nota la matematică. Întreabă-ti unul dinte profesori cum se desfășoară admiterea la liceu și îți va explica exact.
Depinde de judet de exemplu la mine in judet la liceele bune ultima media a fost 9.50/9.60 am auzit ca in unele judete se intra si cu 7/8 dar la noi nici la stiinte sociale nu se intra cu media mai mica de 8.90 deci depinde
O verişoară de.a mea a dat la mate-info cu media generala 9 şi la capacitate a luat 8.73 la mate.Acum depinde dacă vrei să dai la un liceu mai bun trebuie sa iei peste 8 şi să ai mediile din clasele 5-8 măricele.Dar nu te speria nu este atât de greu examenul.