| Losnams a întrebat:

Eu as vrea sa ma duc la mate info dar imi este frica de examenul de capacitate la matematica pentru ca stiu ca este greut. Oare trebuie sa iau o nota extrem de mare la matematica ca sa intru la mate info? Pentru cei care sunteti la mate info ce nota ati luat la examen?

Răspuns Câştigător
| Floxit a răspuns:

Ce pana mea e in neregula cu tine? Examenul de capacitate este mai usor ca simularea, depinde de liceu, nu ai nevoie de 10 ca sa intri stai linistit, un 7 e ok, conteaza acum si media de admitere, stai linistit si nu mai lua in seama cacaturile astea cu "vai exament, esti a 8-a" si altele, si eu cand am fost in clasa 8-a ziceam la fel ca e greu, iar la examen m-am dus fara nici un stres si sunt mandru de mine, stiu ca puteam si mai mult la cat de usor este, e aceeasi chestie in fiecare an...

4 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Am colegi care au intrat si cu 7, depinde de liceu. Iar examenul este usor daca inveti, fa niste simulari din anii trecuti sa vezi cum te descurci.

| StefanMV a răspuns:

Intri pe baza mediei de admitere, nu doar pe nota la matematică. Întreabă-ti unul dinte profesori cum se desfășoară admiterea la liceu și îți va explica exact.

| Mariaebahozu a răspuns:

Depinde de judet de exemplu la mine in judet la liceele bune ultima media a fost 9.50/9.60 am auzit ca in unele judete se intra si cu 7/8 dar la noi nici la stiinte sociale nu se intra cu media mai mica de 8.90 deci depinde

| Maria_Andreea_2000_mBN4 a răspuns:

O verişoară de.a mea a dat la mate-info cu media generala 9 şi la capacitate a luat 8.73 la mate.Acum depinde dacă vrei să dai la un liceu mai bun trebuie sa iei peste 8 şi să ai mediile din clasele 5-8 măricele.Dar nu te speria nu este atât de greu examenul.