| Curiosul999 a întrebat:

Salut eu de la un timp nu mai rezist deci după ce nu m-au lăsat să dorm până la ora 2:00 ieri părinții (știți voi de ce ) astăzi mi-au interzis să nu mai beau Coca Cola că a spus Călin Georgescu că conține "nanocipuri " ce părere aveți cum ii pot face sa gândească normal? Dacă o luăm logic pe zi sunt produse zeci de mii de sticle de Coca Cola de unde ar avea cineva banii necesari sa producă atât de multe nanocipuri? Și 2 la mâna de ce ar face acest lucru? Fix așa le-am spus și sau luat de mine că tu ești mic și nu știi nimic că omul vorbeste adevărul... sincer mă simt epuizat mai orice lider de până acum a dat-o cel puțin odată în bară cu astfel de răspunsuri sa ne amintim de Șoșoacă care a spus că XI Jin Ling a studiat la Iași la ASE sau de ministru mediului din UK care le-a recomandat englezilor sa reducă consumul de fasole pentru a reduce flatulențele așa că Călin Georgescu nu este singurul lider de până acum care o dă în bară cu astfel de discurs voi ce mă sfătuiți să fac in această situație? Ii mai pot face pe părinții mysa gândească normal?