| anonim5452894 a întrebat:

Salut! Eu imi doresc sa dau la medicina, însă am auzit ca dupa ce termini facultate si rezidentiat. Este adevărat acest lucru?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Facultatea de Medicina este cea mai lunga si considerata cea mai grea facultate de pe pamant, unde faci 6 ani de facultate si 4-5 ani de rezidentiat, ca sa ajungi medic.

| ioana748 a răspuns:

Nu se prea intelege intrebarea.
Ca rezident vei avea un salariu bunicel.

| mODIN a răspuns:

Da, dupa facultate trebuie sa faci cativa ani rezidentiat inainte sa devi doctor.

| Standt a răspuns:

Iti doresti sa dai la medicina insa nici nu stii cu ce se mananca. Sper ca esti doar in clasa a 5-a, maxim a 6-a. Altfel...
Faci 6 ani de studii generale, unde ai mult de muncit. Nu e o facultate usoara. Apoi, intre 3 si 6 ani de rezidentiat in functie de specialitatea pe care o alegi. Da, sunt si 6 ani desi putina lume stie asta. Fara rezidentiat nu ajungi medic. Deci, dupa cum intrebi, este adevarat acest lucru. Daca facultatea este scumpa, ca rezident primesti totusi un salariu. Chiar daca intri la buget, tot sunt cheltuieli pe care parintii tai vor trebui sa le sustina. La medicina nu ai timp sa lucrezi in alta parte si sa si inveti.