Foloseste calculatorul in scopuri constructive. Invata stand la calculator. Asta in sensul de a invata de pe calculator. Si daca tu crezi ca nu mergi bine cu invatatul, orienteaza-te spre altceva, fa o scoala de asta de meserii si ia sa vezi cum te lasi tu de calculator!
Cea mai proasta idee, l-am avut si eu de atatea ori stricat, si mai rau te ademeneste pc-ul, te gandesti cum sa-l repari, si doar la gandul asta iti sta tie mintea, nici de cum la carte, deci e egal cu 0 sfatul tau
Du-te la biblioteca acolo nu ai calculator si deschizi acolo materialul pe care il ai de invatat.
Frate si eu aram asa si nu demult.cand am vazut situatia in care am ajuns m-am speriat si mi-am pus tatal sa schimbe parola la laptop si sa o stie soar el si cand vreau sa stau daca ma lasa bine, daca nu, nu.
eu zic sa il l-ai incolo de calculator, ca ai vazut ce note sunt la bac!
Asa sunt si eu stai lin.. Dar observ si eu faza asta ca sunt obsedata si la 3-4 luni, mai fac cate o pauza. il opresc. numai intru deloc. Si ma relaxez. Se relaxeaza si creierul. Opreste pentru o luna macar si o sa-ti fie bine.:*
Cel mai bine e sa tai firul internetului si firul mausului si al tastaturii ca sa \nu mai poti umbla pe el
Poi ....inchideti netul sau gandeste-te ca nu merge sau pur si simplu daca ai ambitie poti. Pe viitor te va costa