| alex2009 a întrebat:

Salut eu sunt acum clasa a-12-a si mai avem inca o limba puteam sa alegem intre franceza si germana colegii mei au ales germana doar eu franceza. Am mai facut franceza in generala dar nu prea mai stiu din cauza ca nu prea am avut cu cine sa vorbesc. Germana nu am facut nici o secunda. Eu cred ca am ales bine voi ce parerre aveti? Dupa parerea mea germana este mult mai grea decat franceza? Multumesc

Răspuns Câştigător
| Mary496 a răspuns:

Ai ales foarte bine.Franceza se vorbeste in multe tari. miruna99 pare sa vorbeasca in necunostinta de cauza.Germana,acum folosita rar, nu are nici un rost sau culoare. Daca ai facut franceza 5-8, continua la liceu, e foarte bine!

5 răspunsuri:
| Quiss a răspuns:

Pai daca esti clasa a 12-a normal ca nu te puneai acum sa alegi germana daca n-ai facut deloc, ca doar n-ai innebunit. Franceza e a doua limba de circulatie mondiala. Doar nu era sa iei de la zero o noua materie tocmai in clasa asta cand ai si asa destule pe cap.

| FanMJJ a răspuns:

Germana e mai grea decat franceza normal... dar daca sti engleza nu trebuie sa iti faci nici un fel de probleme

| myxolaryy a răspuns:

Da este mai grea dar nu ai ce sa faci cu franceza acu germana iti trebuie eu fac germana din clasa 1 deci ai ales prost mai bine ia germana si opunete pe carte dac o fata de 17 ani nu poate dar minete una de 7 ani gandeste-te un pic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai copii prostovani au comentat aici. Mai ales vampirica aia cu fundita. Germana e a 2-a limba folosita mondial imediat dupa engleza. E foarte usor de invatat daca stiti bine engleza. Franceza era inainte, s-a schimbat roata in ziua de azi! Gesundheit unde viel Gluck!

| evelyna_1193 a răspuns:

Depinde...eu una prefer germana, si nu mi se pare asa de grea...ma rog, eu fac germana de 4 anihappyideea e sa-ti placa ca sa poti sa o inveti.bafta