| 123456789qwertuiop a întrebat:

Salut eu sunt in a 6 a.in semestrul 1 am avut alta diriginta ea ne-a intrebat cine are parintii in strainatate.eu il am pe tata si il vad o data, sau de doua ori pe an.acum in semestrul al 2 lea aveam alta diriginta. Am 2 intrebari:aceasta noua diriginta o sa intrebe si ea? de ce a intrebat fosta diriginta cine are parintii in strainatate ca avea foi in mana cu tabele? funda.scuza-ti greselile gramaticale, dar m-am grabit!:-)

Răspuns Câştigător
| belle2009 a răspuns:

Bună,
Și eu am avut 4 diriginți pe parcursul celor 4 ani de liceu și ne-a întrebat fiecare la începutul fiecărui an școlar.
"Cine are părinți în străinătate?"
Trebuie neapărat ca această chestiune să fie trecută în niste tabele pentru a avea o evidență la secretariatul școlii/ liceului în legătură cu locurile de muncă ale părinților.
Se trece și la sfârșitul catalogului tara unde lucrează părințele (ții) și profesia.
Pa, pa. happy

4 răspunsuri:
| pufulescu a răspuns:

Intreaba ca sa stie de la cine pot stoarce bani pentru felurite cheltuieli, gen fondul clasei si fondul scolii. Mai bine minti si spui ca lucreaza in tara, n-o sa te mai streseze diriginta sa dai multi bani la fondul scolii.

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Nu e nimica de speriat!

| 123456789qwertuiop explică:

Si o sa ma intrebe dupa vacanta de vara? adica in a 7 a?

| Bianca_Bia_2000 a răspuns:

Probabil da. De ce a intrebat? Vrea sa stie si scoala care e problema cu banii in familii.
Sper ca te-am ajutat! :*