| fabyy1998 a întrebat:

Salut eu sunt in clasa 9 la un liceu tehnologic pe profilu electrician, in clasa la mine sunt numai cretini, ce parere aveti daca ma mut la un liceu de arte pe profilu de muzica? ce ar fi mai bine sa aleg electrician sau pe muzica? (eu mai am un canal de yt cu muzica cu mix`uri), in viitor cam ce as putea face cu un liceu de muzica?

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca ai voce si ureche muzicala mergi la muzica. Ar trebui sa te asculte si indrume un profesor sau un cantaret de muzica (sau instrumentist).

| fabyy1998 explică (pentru Salontanul):

Am cantat la orga cand eram mai mic prin clasa 3-4-5 m-a invatat un profesor si a zis ca am ureche, dar problema e ca eu stau in bailesti si in bailesti nu e liceu de arte ci in Craiova si parinti nu vor ca eu sa ma mut sad

| Salontanul a răspuns (pentru fabyy1998):

Asta e! N-u ai ce face! Daca reusesti sa-i convingi...

| OnuOnulică a răspuns:

Alege ce-ți place mai mult și ce te pasionează mai mult. Ambele profiluri sunt bune, dar cum am zis alege ce consideri că te avantajează mai mult. E indicat să te muți dacă nu te înțelegi cu colegii, astfel evitând cearta.

| ywar a răspuns:

Electrica si muzica sunt surori. Imagineaza-ti urmatoarea situatie: tu electrician cu experienta mergi la o domnita in casa sa-i montezi o priza si te opresti pentru ca stecheru trebuie scos si bagat in priza. Te-ai prins tu nu?

| Mariutaioana a răspuns:

Dupa parerea mea, ar trebui sa faci ceea ce iti place tie mai mult, sa te gandesti ce ai vrea sa faci pe viitor si daca o sa-ti iubesti meseria pe care o vei avea. Alege ceea ce te pasioneaza pe tine!