Cauta pe net si descarca culegerea de probleme "Gheba" (e pentru clasele de gimnaziu) in format pdf.
Ar fi bine, daca ai putea s-o si tiparesti!
Incepe sa faci sistematic, probleme din el!
Incepi cu primele probleme, chiar de aritmetica, si zilnic rezolvi 10-20 probleme, pe rand din fiecare capitol!
Unde ti se par mai grele, acolo sa rezolvi mai multe!
Succes!
În școala la care predau eu: 10 elevi din 35 au luat peste 5 la simulare - la matematică. Cea mai mare notă fiind 8.50. Eu cred că te-ai descurcat binișor. În vară va fi mult mai ușor la matematică și mai greu la limba română. Știu din experiența anilor trecuți.
La nivel național puțin peste 40% din elevi au luat peste 5.
Baftă.
Evaluarea se da doar o singura data. Exista si posibilitatea de a nu da evaluarea - fie raman corigenti, fie nu se inscriu. Indiferent de nota pe care o obtin elevii sunt distribuiti la licee sau scoli profesionale, chiar si cei care nu au dat evaluarea. Unii absolventi cu medii de 4 au obtinut si burse de merit - anul asta.
Prost sa fii noroc sa ai.
Dar de ce nu te bagi tu la meditații la matematică în astea 3 luni cat a mai rămas? Daca ești de un 6, 7 acum, după 3 luni de meditații poți să sari lejer de nota 8. Și așa un meditator ți ar putea da exact materia care îți trebuie ție.
Sincer iti zic ca in cateva luni ai timp sa cresti nota lejer. Ai luat note bune. Nu te mai stresa atat de tare fiindca pusul presiunii pe tine te va face sa clachezi la un moment dat (eu de ex. eram in soc toata EN). Baga niste meditatii online din cand in cand ca sa te verifice cineva competent. Eu de ex. pentru bac si admitere am luat meditatii de pe Meditatii.ro daca ai nevoie de cv profi misto, dar cred ca sunt si altele, mie pe asta mi-l recomandaseră niste prieteni de la fac.