| Ionut231312 a întrebat:

Salut.

Exista metode prin care sa poți retine informațiile mai ușor? Pe langa ciocolata neagra și memo+

Răspuns Câştigător
| Theo94 a răspuns:

Expune-te la informatii (citeste, vezi videoclipuri, etc) mai des si mai mult si capacitatea mentala de stocare va creste, mintea se va invata cu asa ceva.

6 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Nu exista!

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Caută Thomas Frank pe YouTube, are o grămadă de video-uri despre asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, eu când am invatat pentru bac, cu 4 luni înaintea examenului, am bagat memo+ in fiecare zi câte unu pe zi, in primele săptămâni de invatat nu vedeam rezultate, după 2 săptămâni, parca memoram ca Einstein, ajuta dacă ai timp sa îl folosești și ii dai timp corului tai cu metabolizarea substanțelor din pastila verde cu ginko biloba?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, înregistrează-te vorbind despre o informaţie, apoi pune-ţi căştile şi cât timp te plimbi prin casă ascultă-te.
Caută mai multe pe Google.

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Apelează la medicul de familie sau la farmacist și aceștia îți pot da un anumit tratament cu anumiți compuși ce te vor ajuta să memorezi mai ușor. Poți asocia acele informații pe care le dorești memorate cu anumite obiecte, lucruri sau orice altceva ce te fac să-ți amintești de ele.Mai poți folosi creioane colorate să subliniezi conținutul important din caiet și nu uita că interesul față de textul respectiv ajuta la memorarea acestuia.

| ibaal a răspuns:

Dalaughing
concentrarelaughing
daca iti sta capul nitel acolo si bagi si nitica logica in schema, imediat iti raman in cap!
Faci analogii...si asimilezi informatia. Oricum, n-ai cum sa retii tot! Este imposibilwinking