| BountyLoverXD a întrebat:

Fac proiect de 9 mai cu cativa din clasa, la un concurs pe scoala, si echipa mea face Germania. Va trebui sa avem un powerpoint si un stand unde punem obiecte din Germania, si macarea cu care iii vom servi pe juriu. Va rog daca aveti idei ce chestii interesante am putea pune pe stand? Vreau sa luam locul 1!

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Pentru decorat masa stegulete - evident steagul Germaniei, sunt din alea mici care sunt pe un suport special de pus pe mese, ca aici http://www.fabricadesteaguri.eu/ro/#stegulete_si_produse_conexe
daca nu ai de unde lua acum asa repede poti printa cateva color, le lipesti pe niste paie de suc si le poti pune in niste pahare

nu stiu daca aveti deja prevazut, dar ar fi bine sa aveti si o harta a Germaniei pe care sa apara si denumirea landurilor Germaniei, ca asta de aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Germania
ai mai putea pune ceva poze din Germania, cu locuri foarte cunoscute. daca nu ai de unde lua poti printa iar de pe net, daca ai imprimanta color, cateva imagini si le puneti pe masa ca pe vederi, sprijinite de ceva.
cam astea-s ca decor ce ma duce mintea acum. eventual si niste halbe de bere, ca se stie ca nemtii-s mari amatori de berula :)) succes!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bere si carnati la gratar, strudel cu mere si ceva cu varza. De preferat carnati cu varza.
Niste machete de masini germane (Audi, BMW) etc

| adrian902 a răspuns:

Vezi ca pe 9 mai nu se face scoala.se sta acasa.e finala europa league. daca nu faceti la scoala proiectul il poti face pe 9 mai daca il faci in alt loc.dar daca il faceti la scoala se va amana deoarece pe 9 mai se sta acasa. daca nu esti din Bucuresti poti sa faci proiectul deoarece doar scolile din Bucuresti sunt suspendate pe 9 mai. poti servi o ciorba la fel unu. felul doi cartofi cu snitel si salata de varza.iar desert placinta cu mere.

| BountyLoverXD explică:

Bine, dar mai mult m-ar interesa cum sa ornamentez masa, ca nu stiu ce chestii interesante in afara de mancare as putea pune, ma gandeam la lumanari.