Și în 7 ani de școală nu a sesizat nimeni problemele astea? Un profesor, un părinte?
Asta este inca o prostie a sistemului romanesc.Cum a trecut clasa daca nu stie tabla inmultirii si a impartirii? La anul ca are examen ce face? Ia-l la o discutie serioasa despre ce vrea sa ajunga in viata si deschide-i ochii ca fara 10 clase chiar nu poti sa faci nimic.Nici macar permis de conducere.Nu scoala este cea mai importanta, nu este important sa inveti, important este numarul de clase si bacul luat.Dar explica-i ca sa citeasca si sa socoteasca este esential in viata. Poti si sa il motivezi cumva sa invete, sa gasiti un mijloc comun.Eu una toata viata am invatat din cauza ca faceam de mica kickbox la club mare si, dragii antrenori mergeau o data pe saptamana, sa ne verifice notele. Daca aveam o nota sub 8 trebuia neaparat ca urmatoarea sa fie 9-10 altfel te trimiteau inapoi de unde ai venit. Ocupati-va acum de el cat il mai puteti recupera ca dupa e foarte greu
Bună!
Eu recomand să vorbești cu părinții tăi despre acest lucru, spune-le că fratele tău nu știe matematică și trebuie dus la meditații. Dacă el nici nu știe înmulțirea la 13 ani. este gravă situația. încearcă să vorbești cu el de ce nu vrea să învețe. Înmulțirea, împărțirea, adunarea și scăderea sunt lucrurile ESENȚIALE la matematică, fără ele nu vei înțelege niciodată matematica!
Dacă el nu învață dincauza telefonului, vorbește cu părinții tăi să-l ia.
anonim_4396 întreabă: