Buna si eu am caiet special de la editura art pe care l-am folosit in clasa a 5-a... nu stiu daca e la fel dar uite ce scrie pa spatelecartii mele : Actuala serie de lucrari dic colectia STIU-DESCOPAR-APLIC a Editurii ART a fost gandita astfel incat sa acopereun gol pe piata educationala(lipsa unor manuale realizate in conformitate cu noile programe, manualele aflate in scoli astazi fiind construite pe programa scolara din 1996, anul aizarii lor) si sa propuna o cale simpla, directa si atractiva de invatare (in pas cu asteptarile noilor generatii de elevi). sper ca te-am ajutat!
O scuze credeam ca ma intreaba pe mine deoarece eu i-am spus ce scrie pe spatele cartii si oricum scuze ca iti zic da eu cred ca ai copiat de la mine anul caci eu am scris ca e din 1996 si daca tot vrei sa stii si esti asa destept acel argument nu era scris de Florentina Samihaian (cred ca ai raspuns asa aiurea) de fapt e scris de ea dar asta nu arata pe spate si doar la inceput scrie sus Florentina Samihaian Sofa Dobra si Nicoleta Kuttesch
BeCaUsEiLoVeYoU întreabă:
alexcatalin13 întreabă: