| NoName0206 a întrebat:

Salut, imi puteti spune si mie o carte pe care sa o citesc pana ce incepe scoala?(nu prea lungalaughing ) ceva cam pentru un copil de 13 anibig grinbig grin P. S.: ceva interesantbig grin

Răspuns Câştigător
| Loly a răspuns:

Poti citi Mara de Ioan Slavici sau Singur pe lume de Hector Malot.Sunt doua romane extraordinar de frumoase.Singur pe lume e putin mai lunga dar e foarte frumoasa. Mie mi-au placut foarte mult aceste 2 carti.

4 răspunsuri:
| bfvhjcv a răspuns:

Buna. poti incerca: cartea neagra a secretelor de f.e.higgins.am citit-o si a fost prima carte care m-a captivat.este vorba despre un camatar care cumpara secretele oamenilor si in aproape toata cartea sunt secretele oamenilor. ti-o recomand.pretul este de 50 de lei, putin cam scumpa, dar merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti sugerez sa citesti Michael Ende - Momo sau Strania povestire despre hoţii de timp şi fetiţa care Ie-a înapoiat oamenilor timpul furat - Un basm-roman;
Michael Ende - Poveste fara sfarsit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate panzele sus, singur pe lume, tom sawyer si huckleberry finn, cei trei muschetari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate panzele sus, singur pe lume, tom sawyer si huckleberry finn, cei trei muschetari