Buna! Nu trebuie sa te ingrijorezi. Tot ce trebuie sa faci este sa inveti, deoarece examenul de evaluare nationala este un examen de nivel mediu. In comparatie cu examenul de acum 2 ani, examenul de anul acesta si anul trecut sunt extrem de usoare, nivelul acestuia fiind din ce in ce mai scazut cu trecerea timpului. Iti recomand sa iei meditatii, deoarece programa scolara este foarte mare si de multe ori profesorii de la clasa nu au timp sa predea si sa explice totul asa cum trebuie in scopul pregatirii examenului. In cazul in care vei da simulari si vei lua note mici, sa nu te sperii. Simularile sunt mai grele decat examenul propriu-zis. Sper ca te-am putut ajuta!
Mulțumesc! M-am mai liniștit puțin!
Ah... exact asta voiam să-ți spun. De meditații. Am un prieten care a apelat la meditații pentru că profii erau prea varză (+ dezinteresul lui). A luat a doua medie pe clasă la mate. Wow biz! Chiar l-a ajutat.
Și cum a fost examenul?
Mie mie se pare acceptabil. În cazul lui, fără meditații, nu mai intrea la cel mai bun liceu din zonă. Da, aia cu prima medie a optat pentru al doilea liceu ca valoare dar e în plină dezvoltare.
AjutoameniipeTPU întreabă: