| brigifolk a întrebat:

Intrebarea mea e : Daca in Europa e Primavara in partea cealalta a globului in sud e toamna?laughing

8 răspunsuri:
| AngellForEver a răspuns:

Creca rolling on the floor eu zic ca este laughing

| annabountii99 a răspuns:

In care parte? stanga sau dreapta...pta ca stii Europa e la mijloc. daca te referi la America da, cred ca e primavara..defapt trebuie sa analizezi fusul orar si emisfera si altele.dar daca te referi la asia acolo e vara, presupun big grin funda?

| Cosmyn96 a răspuns:

Treaba nu este chiar asa, treaba asta tine foarte mult de clima zonei respective si putin si de fusul orar cum am mai vazut intr-un raspuns.

| catalina98 a răspuns:

Depinde daca e la ecuator este doar un singur anotimp si acela e vara

| inna07 a răspuns:

Eu zic ca dalaughing

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Emisfera nordică și cea sudică au anotimpurile în mod opus. Când în Europa, America de Nord și Asia e vară/primăvară, în America de Sud, o mare parte din Africa și Australia e iarnă/toamnă și viceversa.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nu,traieste in ocean si se gandeste incotro sa inoate straight face Doamne happy

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Se vede ca habar nu ai care e partea opusa a globului.Prima data calculeaza mijlocul Europei si dupa care e partea opusa.Si nu, nu neaparat e toamna.In SUA gasesti ce vreme vrei de la cel 20-24 grade in decembrie din Miami, San Diego si pana la temperaturile joase din New York sau nordul tari asa ca si in regiunea respectiva pot fi multiple "anotimpuri" in aceiasi perioada.