Daca esti pe mate-info, eu zic sa stapanesti fizica. Daca vei urma o facultate legata de pc-uri, o sa ai nevoie de fizica mai mult decat de biologie sau chimie.
Dupa profil, ar trebui sa dai la fizica.
Daca nu le ai cu matematica(daca stii matematica stii si fizica, chimie sau biologie) iti sugerez biologia, e de tocit mai mult. Mi se pare ca prin a 9 se fac cateva probleme, dar sunt usoare, chiar daca nu le ai cu matematica foarte bine.
La chimie nu cred ca se merita. Daca te vei duce la medicina/farmacie se da examen din chimia organica(chimia din clasa a 10 si 11), deci nu vad de ce ai da chimie daca zici ca chimie e prea grea.
Eu as da la chimie si biologie pentru ca mi se par mai usoare. Acum depinde de tine.
Iata ca ne ceri sa-ti spunem noi la ce materie esti tu capabil sa iei o nota buna in teza. Dupa specialitatea la care esti, fizica ar fi in mod normal materia pe care trebuie sa o alegi pentru teza.
Eu am anul trecut am dat la fizica. Acum depinde si ce materie preferi tu, mie imi place mult fizica! trebuie sa iei in calcul si la ce ti se pare tie ca te descurci mai bine. mai depinde si de cat de 'rau' e profu' de la materia respectiva. cred ca vrei sa iei nota mare, nu? Sper sa iei nota mare la orice ai da! pupici
Cred ca oricine ar vrea sa ia nota mare! problema e ca : 1. urasc fizica 2. biologia are muuuulte notiuni, o groaza si multa, foarte multa materie de invatat 3. chimia cred ca e prea grea
Buna! Eu as da la chimie sau biologie. Acum depinde de tine ce iti place mai mult. Poti da la bio, pentru ca nu sunt multe formule ca la chimie. Asta e parerea mea.
AnonimC întreabă:
anonim_4396 întreabă: