Si eu am fosta tot la profil mate -info
o sa faci cam 2 ore de chimie, bio, 3 de fizica, vreo 4 de romana, 5 de matem, TIC, din a 10-a faci si educatie antreprenoriala(doar o ora pe saptamana), din a 11-a psihologie(tot o ora), economie 2 ore, din a 12-a faci filosofie.in a 9-a si a 10 mai faci desen si muzica cate o ora pe saptamana, apoi din a 11- a se renunta la ele.in a 9-a si a 10-a faci cate 2 ore de info, apoi din a 11-a faci cate 4...
bafta multa
O sa faci in a9a si in a10a cate 2 ore pe saptamana de sport... iar legat de orele de informatica. tu fiind la intensiv ajungi sa faci si cate 7-8 ore de informatica pe saptmana
si eu am terminat tot mate info intensiv info...sa stii ca nu e greu
succes
@marry sa stii ca cele 2 ore de sport pe saptamana sunt "arhivate" in prezent. E doar una.
In legatura cu orarul... o sa ai 4 ore de info ->3 practica si una teorie plus 2 ore de TIC.
Ti-as povesti si despre restul dar, le poti vedea singur aici http://liis.ro/hosted/activitati/2007/orar/index.html. Be happy :)
@vlad1100 eu asa am facut.si nu stiam ca acum se face o singura ora de sport si in a9a si a10a
Ma bucur ca ti. a folosit raspunsul meu.da...de sport nu am zis nik.se face in a9-a si a 10-a cate 2 ore, apoi din a 11-a cate o ora
mai sunt materii ca religia pa care o faci in fikere an.am zis de astea mai de baza si cele pe care le vei avea pe parcurs
bafta
Sa fie! Multumesc la toata lumea pentru raspuns. Daca as fi putut as da la toti cate o funda