| browneyes99 a întrebat:

La scoala voi da concursurile " micul matematician" de matematica si de romana. S-a mai dus cineva? Ce parere aveti? Merita? Dar despre "lumina math" ce parere aveti? Merita?

P. S. am 11 ani si sunt in cl a 4-awinking (Si nu! Nu am ramas repetent! Spun asta fiindca de fiecare data cand am spus cati ani am si in ce clasa sunt oamenii au crezut ca am ramas repetenta, dar doar m-a dat un pic mai tarziu la scoala).

9 răspunsuri:
| Flore555 a răspuns:

Lumina Math nu merita, doar daca te califici printre primi 8 din scoala vrei primi ceva, dar iti garantez este un concurs foarte greu. Depinde de tine!

| nononono1111111111 a răspuns:

Am mai fost.(tot cls a 4-a sunt si fac 11 ani)Si totusi merita sa vezi de ce esti capabila. Plus ca doamna noastra inv. ne zice la ce concursuri sa merge la ce concursuri nu...Si pe astea ni le-a recomandat! In fine... daca te duci, succes!

| Alina_2047 a răspuns:

1.Si pe mine m-a dat cu un an mai tarziu.
2.De micul matematician poti sa te inscrii pentru ca e cel mai simplu concurs (toti de la noi din cls. au luat 100p, si cei slabi)
3.Lumina math e destul de greu sau cel putin pentru mine.

| xMădă a răspuns:

Da e frumos si usor cat de cat "Micul Matematician", iar "Lumina Math" nu stiu cum e pentru ca nu am fost niciodata ca sunt a V-a si de abia acum a aparut concursul asta ca pana acum nu am auzit de el. Dar te sfatuiesc sa mergi la Micul Matematician dar nu stiu cum vrei. Tu hotarasti, ok?

| FreakyHalloweenBoy a răspuns:

La micul matematician n-am auzit sa fie si varianta de romana...Am fost si eu la acel concurs doar de mate, e interesant ca inainte cu mult timp de concurs iti da o culegere...Deci,da! Iar la LUMINA MATH am fost anul trecut cand eram clasa a V-a. Este un concurs greu, adresat copiiilor cu un nivel superior la disciplina matematica si majoritatea problemelor sunt de logica.Acolo e ciudat ca daca pun un raspuns gresit iti scade mai mult, iar daca nu pui nimica nu calculeaza. Noua profa` de mate ne-a dat 10 la cei care am facut peste 10 puncte rolling on the floor) pentru ca la noi a fost primul an de participare si iti dai seama ca rezultatele erau pe masura daca ne dadea 10 la cei care am facut peste 10-15 puncte;-) Aceasta este parerea mea. Tu faci ce vrei happy

| Ella98 a răspuns:

La micul matematician nu am fost, dar la lumina math este greu si trebuie sa stii foarte multe eu am iesit a 10 pe scoala si a 4. 532 pe judet(prahova)

| zoomumba a răspuns:

Eu am fost la micul matematicican si nu mi-a placut de loc. dar profesoara mea ma tot obliga sa ma duc si daca nu vreau deoarece sunt prima din clas(adica ce mai desteapta)dar nu mi-a placut deoarece e nasol cu culegerea aia si intrebariles nasoale (mie nu mi-a placut in schimb la celalalt concurs nu am fost inca dar dupa nume eu cred ca e tare.succes!

| PinkiedotZz a răspuns:

Merita sa te duci la toate sa iti testezi cunostintele mily75 esti o laudaroasa esti cea mai desteapta de la coada nu? daca erai desteapta nu te laudai atata

| sabatuzs a răspuns:

Pai te sfatuiesc la lumina math sa te duci ca e jmeker si nu e foarte greu e prea tare incearca si tu eu am luat al 6, 7-lea pe clasa si pe tara nu stiu dar oricum incearcawinking