In mod sigur ai mai auzit ceea ce eu o sa scriu, insa ideea este ca trebuie sa iti alegi ceva ce iti place si catre care tu crezi ca ai o inclinatie. Din proprie experienta iti spun ca nici o facultate nu e " normala" intotdeauna vor exista materii placute la care nici nu iti dai seama cand inveti si materii mai putin placute la care poate va lua un pic mai mult timp sa asimilezi inf., la fel si profesorii. In ceea ce priveste timpul liber el exista oriunde si dc nu exista ni-l facem singuri. Un alt aspect pe care l-am inteles din mesajul tau a fost posibilitatea de a gasi un job dupa ce termini si raspunsul meu ar fi ca in orice domeniu exista someri dar si persoane care isi gasesc un job, secretul ar fi pasiunea pentru ceea ce face si pregatirea... numai ca stii cum e in Romania. pilele fac totul sau norocul. Dupa parerea mea as spune ca un domeniu IT ti se potriveste tinand cont de faptul ca iti place informatica si matematica, dar mai ai timp sa te mai gandesti, sa analizezi si bineinteles sa te decizi. Sper sa faci alegerea potrivita, succes!
Cel mai bine este sa alegi ceea ce te atrage mai mult, inca mai ai timp un an sa faci o alegere cat mai buna. Fiecare alegem in functie de calitati, preferinte si ideile noastre despre ce ar fi mai bine pentru noi, alegerea unuia s-ar putea sa nu fie buna pentru altul, chiar daca ar avea aceleasi calitati si preferinte.
Apoi trebuie sa te gandesti ca profesia aleasa poate fi pe viata (desi se mai poate schimba pe parcurs) si trebuie sa o faci si cu placere, altefel devine un chin. Analizeaza totul si alege ce-i mai bun pentru tine. Succes si numai bine!
AdelinRO123123123 întreabă: