anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut la toti. Am nevoie de un sfat. Am stat la gradinita cu cea mai buna prietena, am staat la scoala si eram ca 2 surori. avem poate as zice mai mult de 6 ani de cind prietenim... dar ea acum are o ruda foarte apropiata si acea fata a devenit cea mai buna pritenea, nu mai suntem acum astfel de aprpiate cum a fost cindva. imi spunea mai multe, vorbeam mai multe dar acum ii spune celeilate prietene care e BFF. Ce sa fac? Numai nu-mi dati sfaturi ca sa vorbesc cu ea despre asta. S-a prefacut mai fitoasa si mai ca ma enerveaza mereu ca ba nu are dispozitie sau glumeste aiureasi eu ma supar. rog un sfat

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am trecut si eu prin asta, dar oamenii se schimba datorita altor oameni. Stiu, e greu, dar pana la urma poate n.a fost sa fiti cele mai bune prietene.

| maria14142 a răspuns:

Stiu cum e,atunci cand o sa se certe cu ea o sa vina la tine,o sa zica, ca nu sa mai vorbeasca cu ea niciodata, dar in cel mult o saptamana sunt din nou BFF! E treaba ei, tu poti sa iti faci alta prietena, ea nu te va putea avea pe tine! happy

| Maran_Denisa_1990 a răspuns:

Pai daca daca nu iti mais pune ata de multe ca inainte poate caaceea fata are cevace tu u ai o asculta mai bine sau poate pur si simplu ea ii este o prietena mai buna. Intreab-o!

| EENkind a răspuns:

La vremea respectiva indeplineai toate criteriile pentru a-i fi cea mai buna prietena. Acum ati crescut si evident nu mai sunteti aceleasi persoane. Ce poti sa faci - in opinia mea- este pur si simplu sa respecti alegerea ei si sa inveti de la ea ca atunci cand o relatie nu te mai satisface pe deplin, esti libera sa o inchei definitiv sau sa te retragi. Din ce spui, ea si-a schimbat comportamentul si asta pare ca asta te deranjeaza; esti sigura ca doresti sa pastrezi o legatura pentru simplul fapt ca dureaza de X ani? Ca sa se numeasca prietenie, ea trebuie sustinuta de ambele persoane; daca una dintre ele nu se mai regaseste in relatia respectiva, prietenia s-a cam incheiat. Nu e vina nimanui, pur si simplu nu mai sunteti persoanele de acum 6 ani.