Eu copiez in mai toate modurile. Imi scriu pe mana. In pun caietu in banca, imi scriu in penar, pun caietu sub mine sau o foaie si ma uit. Sunt multe metode sa copiezi.
Poti sa iti bagi caietu in banca, sa iti scrii pe mana, sa scrii pe banca si pui foaia peste scris, iti faci fituici mici si le bagi in penar, faci o fituica mica si tio lipesti cu scoci de talpa sa cand profu crede ca stai picior peste picior tu de fapt copiezi, iti pui caietul sub fund, iti pui fituici in maneca, iti lipesti fituici sub banca si te faci ca scapi ceva, etc. Dar cel mai bine ai invata!
Mai bine pui mana si inveti. Nu o sa te ajute cu nimic in viata ca acum iti iei notele pe siretlicuri. Plus ca vor urma anumite examene si vei avea nevoie de cunostinte. si atunci ce-o sa faci ca o sa ai prea multe de recuperat! E vorba de cunostiintele generale pe care le dobandesti acum, fara ele vei un ignorant.
P.S. : poti sa zici ca sunt cum vrei tu si sa nu-ti convina raspunsul meu, dar asta e ceea ce cred eu deciziile ti le iei singur ai putea regreta mai tarziu... plus ca iti mai repari cu greu o medie daca incasezi un 1 ca te-a prins profa copiind. a patit-o o colega de-a mea la teza la romana
Iti zic eu cea mai buna metoda ever scrii pe banca cu creionul apoi pui foaia de test peste sau hanoracul dar ai grija sa nu se stearga, sau poti sa scrii pe spatele la caiet si pui foaia de test peste (dar nu caietul de la materia la care dai test si daca intreaba profu spui ca ti asa ca sa scrii mai bine ca pe banca nu poti, metoda cu scrisul pe banca o folosesc de 4 ani in scoala generala si acum in a 9 tot pe asta o folosesc si nu da gresi niciodata:X, in caz ca vine profesorul chit spre tine stergi cu maneca ce ai scris cu creionul dar sa nu scrii prea gros
Lasa cs-ul si invata! ia uiteee... nici corect nu stii sa scrii, haha, radeti de el!
Iti faci fituici sau mai exista pixuri cu un spatiu mic transparent si acolo poti pune o hartie cu raspunsuri sau iti scrii sub masa si te prefaci ca ai scapat creionul si te apleci si te uiti sau iti scrii raspunsurile pe un servetel si te prefaci ca iti curge nasul si atunci te iuti pe servetel bineinteles sa fie unul colorat. uneori poti copia dar alteori nu depinde si de profesor
мαrrýиєlα întreabă: