| anonymus005249 a întrebat:

Luni si miercuri am Evaluarea Națională (luni la romana / miercuri la matematica). Nu imi e frica, am învățat foarte mult, însă ca oricine, am emotii.
Romana:
1. imi e frica sa nu pice argumentare la o specie putin mai greoaie
2. imi e frică ca atunci când ne împart subiectele sau oricand in timpul examenului, sa uit anumite lucruri importante din cauza emoțiilor

Matematica:
1. imi e frică să nu gresesc la Subiectul I, la grilă, acolo unde trebuie multa atentie si eu nu prea sunt bun prieten cu atenția
2. imi e frică de ce fel de exerciții o sa pice la Subiectul al II-lea la exercițiile 2 si 3
3. imi e frică de cat de grele o sa fie subpunctele de la ambele exerciții ale Subiectului al III-lea

Ce sfaturi imi dati? *

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Sekim a răspuns:

Salut
Singurele sfaturi posibile ar fi sa nu te gândești la ce e mai rău, sa nu ai emoții și să ai încredere în tine.
Ai încredere în tine pentru că doar tu îți faci propriul tau drum în viață și doar tu ești cel ce va beneficia de ceea ce faci. Nu te gândi că vei uita sau ceva, daca știi că ai repetat mult, știi că ai memorat tot gândește--te doar că va fi bine pentru că, chiar așa va fi.
Orice s-ar întâmpla, un examen nu definește inteligență și nici viitorul unui om. Mult succes la examene!
See youwinking

1 răspuns: