anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-ar interesa sa aflu daca se organizeaza o a doua sesiune de admitere la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din Timisoara, am picat bac-ul la matematica in prima sesiune, iar acum o sa il iau sigur, media o sa fie in jur de 8 si as dori sa stiu daca se mai organizeaza o sesiune de toamna si daca as avea vreo sansa cu aceasta medie. Ma intereseaza aceasta facultate pentru ca mi se potriveste cel mai bine, nu se bazeaza pe stiinte exacte precum matematica, fizica, chimia, materii la care nu am excelat si mi-as dori sa urmez o cariera intr-un astfel de domeniu.

Răspuns Câştigător
| Geoツ a răspuns:

Daca au ramas locuri disponibile, da, se organizeaza. Sunt multi ce au picat la bac in sesiunea din iunie-iulie si multe locuri la facultati au ramas neocupate. Tot ce trebuie sa faci e sa te interesezi la Universitatea la care vrei sa dai de ultima medie acceptata astfel incat sa-ti dai seama daca te incadrezi si sa depui dosarul. Gasesti informatii pe site-ul universitatii la care vrei sa aplici. A doua sesiune de inscriere la facultate va fi in septembrie, de pe 10 parca pana pe 13 sau 15..Multa bafta! happy