| ConstantinVelea a întrebat:

Ma adresez studentilor sau absolventilor facultatii de calculatoare si tehnologia informatiei. Se merita sa fac aceasta facultate? Imi place domeniul it. Sunt pasionat de tehnologie. Vreau sa stiu daca invat bine si fac si aprofundari acasa, facultatea asta poate sa ma ajute sa ma angajez in timpul facultatii sau dupa ce termin?
Si inca ceva. Dupa parerea voastra e mai bine sa plec in Iasi sau sa raman in Galati sa fac aceasta facultate? As putea sa ma descurc cu banii insa nu stiu daca pot intra la buget.
Multumesc, astept raspunsuri.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Facultatea oricare ar fi ea nu te ajuta sa te angajezi. Tu esti singurul care te poate ajuta sa te angajezi, ca la interviu se testeaza cunostintele nu diplomele.

Clar alege Iasul, este un centrul universitar incaomparabil mai performant decat Galati ul

| ConstantinVelea explică (pentru suntserios):

As opta si eu pentru Iasi dar aduce cateva dezavantaje. Medii mai mari, admiterea mai grea, mai multi bani, si nu am o situatie financiara asa de buna, de asta mai mult vreau sa raman aici.

| T2LS a răspuns:

Rămâi în orașul în care ești.
Cât despre facultate, dacă ești pasionat de așa ceva, te îndrepți către un viitor bun și asigurat din toate punctele de vedere. Îți recomand drumul ăsta. Mult succes!