| CristianPreda a întrebat:

Ma gandesc sa dau la Universitate-Limbi straine. As alege franceza japoneza,dar din cate stiu, pot alege japoneza doar ca prima limba. Ati putea sa ma lamuriti si pe mine? Daca e prima limba, se invata sau nu de la 0? Iar daca nu se invata de la 0, de la ce nivel? Intreb asta pentru ca nu cred ca sunt atat de multi care, daca merg la acea sectie stiu japoneza dinainte.

Răspuns Câştigător
| LucyndaBianca a răspuns:

In mod normal ar trebui sa ti se spuna la secretariat daca dai examen. In mare parte nu conteaza, si in masura de 50% o veti luat de la zero pentru ca nu sunt multi doritori de a invata japoneza sau cei care doresc poate invata de pe net si vor sa se "verifice" daca e corect ce stiu ei.

3 răspunsuri:
| CristianPreda explică:

De fapt, mandarina e cea mai vorbita limba, insa eu am o afinitate aparte pentru limba si cultura japoneza.

| LucyndaBianca a răspuns:

Daca e prima limba studiata, vei avea mai multe ore pe saptamana si in legatura cu inceperea de la 0, in principiu depinde de cati dintre colegii tai vor asta.

| CristianPreda explică (pentru LucyndaBianca):

Deci nu prea conteaza daca o stiu sau nu dinainte, nu? Adica nu dau examen de admitere din japoneza, presupun.

| LucyndaBianca a răspuns (pentru CristianPreda):

In mod normal ar trebui sa ti se spuna la secretariat daca dai examen. In mare parte nu conteaza, si in masura de 50% o veti luat de la zero pentru ca nu sunt multi doritori de a invata japoneza sau cei care doresc poate invata de pe net si vor sa se "verifice" daca e corect ce stiu ei.