| leoyoyo a întrebat:

Ma numesc Adrian si sunt din Galati.Intrebarea mea este uramtoarea, Ce sa fac casa pot invata, nu pot as vrea imi pun in gand dr cand vin doar la calculator ma joc tota ziua, temele le fac in calsa nu invat, nu stiu ce sa fac, am parinti buni si profit de asta deorece numi spune nimic daca iau note proste si daca am absente multe.Va rog ajutati-ma.

2 răspunsuri:
| AndreeaG a răspuns:

Http://www.eva.ro/......-6225.html

http://prisac.wordpress.com/......mult-timp/

Sper sa te ajute, si spor la invatat! Nu exista NU POT, exista doar NU VREAU!

| withoutme a răspuns:

Daca tu nu sti cat de important e sa inveti, o faci pentru tine, nu pentru ai tai.
eu invat pentru ca daca n-as face-o stiu sigur ca as fi somera in viitor. din nefericire ai mei nu ma opt tine pe banii lor la nesfarsit. uite ce e, daca tu zici"azi vreau sa invat"te gandesti doar la asta, lasi calculatorul, nu-l ti nici macar deschis, pentru ca te va atrage.iei caietul si iti scrii. daca ai vointa pur si simplu vei reusi.propune-ti ceva pe termen scurt si apoi pe termen lung.propune-ti sa iei o anumita nota, fa in asa fel incat prin mijloace cinstite sa o iei.parintii tai se vor bucura foarte tare sa vada ca ai initiativa si inveti. o sa te ajute mai mult decat acum.gandeste-te ca la facultate va trebui sa ai medie mare. daca nici la facultate nu te apuci de invatat vei pierde tot.nu o vei temrina si vei fi somer. vor veni timpuri cand o sa regreti ca nai invatat si esti doar un lenes pe banii parintilor.trebuie sa te gandesti la tine.eu ca sa invat ma motivez prin faptul ca parintii mei merita sa vada ca vreau sa-i ajut cu ceva. daca tot nu-i pot ajuta cu bani macar sa invat.parintii tai sunt deosebiti, sunt sigura ca au facut tot ce era mai bine pentu tine nu conta cat au dat.asa ca rasplateste-i si tu cum poti.nu te mai lua dupa altii. daca ei nu invata inseamna ca nu-s tiu ce e viata in romania. n-ai vazut ca sunt oameni f destepti care au o facultate buna facuta si n-au loc dem unca, ce te face sa crezi ca tu vei ajunge mai sus decat ei? daca inveti exista tot felul de burse.sunt multe avantaje.ai sa vezi tu mai tarziu.winkingsucces in gasirea telului in viata.nu te lasa invins de anturaj sau orice altceva.
sunt sigura ca exista ceva care sa-ti placa. fa in asa fel incat sa-ti faci din hobbyul ala o slujba. urmeaza-ti visul.winking