Ca să nu mai dai BAC la engleză, adică să ți se echivaleze cu B2 în BAC, trebuie să iei B2 în Cambridge. Dacă te ajută la academie, habar n-am. Cu meditațiile, asta doar tu poți ști.
"- Dacă am acest Cambridge nu mai dau bac la engleză?"
nu dai examenul de competențe lingvistice (pe care oricum, il iau TOȚI)
Cambrodge te scuteste intr-adevar de competente. Doar ca cambridge este un examen contra-cost si este si greu. Eu sunt la intensiv franceza, clasa a 12-a, la franceza se numeste delf. O prietena care a terminat liceul mi-a spus ca a incercat si ea sa dea B2 (ultimul nivel/cel mai greu) si l-a picat. Era foarte buna tipa la franceza. Mi-a spus ca la proba audio, intrebarile nu erau in ordinea in care le auzeai. Adica prima intrebare puteai s-o auzi pe la sfarsitul textului. Oricum, la engleza exista si nivelele C1/C2 in comparatie cu limba franceza. Deci e si mai greu. Parerea mea este ca daca nu esti suficient de buna sau daca ai dubii cu privire la performanta ta, sa nu dai bani aiurea.
Și la franceză există C1 și C2. Cum să fie B2 cel mai greu nivel?
>> Doar ca cambridge este un examen contra-cost si este si greu.
Ești sigur că Delf e gratis? Pe site-ul oficial (al Institutului Francez) e mai scump decât Cambridge.
Mănânci [turkish delight] și în restul răspunsului. Documentează-te și nu mai dezinforma lumea.
Baiatu meu, delful costa bani, nu cred ca am spus eu ca e gratis. La delf exista competentele C1 si C2, dar la competentele din iunie care sunt obligatorii, cel mai mare este B2.
N-ai spus că e gratis cu cuvintele astea. Citește ce ai spus. "Doar ca cambridge este un examen contra-cost si este si greu. "
Acel "doar că" face o comparație directă între cele două examene și spune despre al doilea (Cambridge) că este contra cost, spre deosebire de Delf. În realitate, Delf este mai costisitor decât Cambridge.
>> La delf exista competentele C1 si C2, dar la competentele din iunie care sunt obligatorii, cel mai mare este B2.
Din nou vorbești prostii. Nu e obligatoriu să dai Delf în iunie și, din nou, B2 nu e maxim în Delf.
P.S.: Delf!= BAC la franceză.
Isvziwbdj întreabă: