| Exoddd a întrebat:

Salut,mai traieste site-ul asta? Sunt o persoană destul de deschisă către imaginatie din simplul fapt ca mi-am dat seama ca drogurile ne controlează emoțiile foarte profund,la modul ca te face sa fii persoana ce ti-ai dorit mereu,sa te deschizi în fața cuiva,sa arăți empatie unei persoane dragi ție, indiferent ca e prieten, frate sau străin chiar, îmi poate explica și mie cineva de ce drogurile au devenit din legale(pentru ca ele exista pe pamant de cand s-a format primul suflet pe pământ) au devenit ilegale doar din cauza faptului că cineva a decis să indruge la lume faptul că ele fac rău și am trăit toți cu ideea asta pana le-am incercat si ne-au deschis ochii spre subiecte pe care în mod normal nu le-am aborda?

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

De ce drogurile sunt ilegale zici?
Oare pentru ca unii ucid oameni cand sunt drogati? altii se arunca de pe pod, altii fura masini, altii devin zmei doar cand sunt pe droguri si sar la bataie la altii etc
Din 1 milion de motive!
Nu in ultimul rand drogurile iti distrug creierul iremediabil!
Sfatul meu este sa stai departe de ele!

Nu drogurile te fac sa fii empatic,! omul se naste cu empatie, iar cazurile de oameni care nu cunosc empatia sunt rare dar exista, aceia sunt de obicei psihopati si sunt cei mai periculosi oameni!

| johnnny123 a răspuns:

După cum te exprimi pari să fii sub influență chiar în timp ce scrii întrebarea.

Drogurile (în special cele de mare risc) sunt ilegale pentru că te distrug fizic și psihic. Nu este suficient?

| Exoddd explică (pentru johnnny123):

Nu ma aflu sub influența unui drog,doar ca ne e frică să exteriorizam ceea ce ascundem în noi,avem o teamă uriașă de a nu fi judecați, eu întotdeauna am luat viața după impresii, nu după reguli cum traiesc alții, ci pur si simplu impresii false care fac ca dopamina sa creasca in urma puterii imaginației tale, v ati intrebat vreodata cum ar fi sa dezvolte creierul încă 5 % din toată valoarea lui, adică câte reguli nescrise sunt si așa mai departe.

| johnnny123 a răspuns (pentru Exoddd):

Aham, și tu crezi că răspunsul la întrebarea asta sunt drogurile?

De aia dependenții de droguri ajung pe stradă sau morți, de mult ce li se dezvoltă creierul de la droguri.