| Numereal69ulfilas a întrebat:

Mâine ne încheie mediile la o anumită materie, tot mâine trebuia să mă duc cu părinții în alt oraș, trebuie să mă asculte la materia la care ne încheie notele, dar am răspuns și astăzi, ce alegere e mai buna? Sa mă duc la școală să mă asculte sau să mă duc cu părinții în alt oraș? Mulțumesc!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca n-ai numarul de note necesare pentru incheierea mediei semestriale atunci este mai bine sa te duci la scoala.
Conform Regulamentului-cadru, aprobat prin Ordinul MENCS nr. 5079/2016, citez:
"(4)Numărul de calificative/note acordate semestrial fiecărui elev, la fiecare disciplină de studiu, exclusiv nota de la lucrarea scrisă semestrială (teză), trebuie să fie cel puţin egal cu numărul săptămânal de ore de curs prevăzut în planul de învăţământ. Fac excepţie disciplinele cu o oră de curs pe săptămână, la care numărul minim de calificative/note este de două."
Daca nu te duci vei fi amanat si va trebui sa sustii un examen din toata materia sem.II.

| FaraNume1245 a răspuns:

Eu m-aș duce cu părinții. Dacă profesorului nu i-a ajuns un semestru să-ți dea câteva note (presupunând că ai fost prezent la ore), atunci consider că e vina lui.

| DeadEvil a răspuns:

Eu aş zice să te duci de dimineata sa te asculte daca nu ai numarul necesar de note si dupa sa pleci cu parintii