| Inteligentul_9769 a întrebat:

Salut mesaj pentru fete cum ar arata un baiat cel mai bine...frizura... haine tot detaliibig grin

Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Pai depinde de fata,adica mie imi place ceva,alteia altceva,oricum te-ai imbraca niciodata nu vei fi pe placul tuturor.Cel mai bine este sa fii tu insuti pentru ca sunt n tipuri de fete si exista una care sa te placa asa cum esti tu!
Eu sunt putin mai ciudatica adica pe mine de obicei nu ma intereseaza cum arata un baiat,adica poate fi si slab si gras,si inalt si scund,si cu parul lung si cu scurt atata vreme cat e matur si serios.Dar totusi ma mai uit la niste aspecte fizice cum ar fi:baiatul care ar arata cel mai bine pentru mine nu trebuie sa aiba pierce niciunde,sa nu se vopseasca,sa nu aiba corp lucrat la sala,sa nu aiba fite, masina, haine de firma sau alte chestii.Parul nu ma intereseaza cum il are, fiecare om are dreptul sa se aranjeze asa cum vrea atata timp cat nu are creasca, tepi sau suvite vopsite.Hainele trebuie sa fie cat mai simple si decente, fara blugi rupti, stramti sau cu turul lasat.Nu trebuie sa poarte podoabe cum ar fi bratari, inele, cercei.

2 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Wow... tocmai am aflat ca e foarte usor sa-ti schimbi numele pe TPU happy
N-ai vrea sa ti-l schimbi?winking

| Inteligentul_9769 explică:

Dc sa il schimb?