In primul semestru pentru care ai avut scutirea medicala si in conformitate cu prevederile Art.123 din ROFUIP, NU se incheie media la disciplina educatie fizica si sport:
"Art. 123.
(1) Elevii scutiţi de efort fizic au obligaţia de a fi prezenţi la orele de educaţie fizică şi sport. Acestor elevi nu li se acordă calificative/note şi nu li se încheie media la această disciplină în semestrul sau în anul în care sunt scutiţi medical."
Am avut scutire pe primul semestru si daca-mi duc si pe al doilea semestru o scutire va fi tot asa, nu mi se va incheia media la educatie fizica?
Nu se va incheia media nici pentru acest semestru --- profesorul va consemna in catalog, la rubrica respectiva, "scutit medical semestrul II"--- vezi continutul art.123 din ROFUIP in link-ul :http://www.isjbraila.ro/......8_2016.pdf
Deoarece esti scutit, ti se va calcula media fara sport(educatie fizica) si nu ti se va pune nicio nota.
Daca ai adus acea hartie prin care esti scutit definitiv, nu vei avea nicio nota, media primului semestru se va incheia fara cea de la educatie fizica.
Daca esti scutit, media pe primul semestru o sa fie media aritmetica a celorlalte materii.
CordovanRaul întreabă: