| Liviu321 a întrebat:

Salut! Mi-aș dori sa mă pun la punct cu engleza. Aveți niste sfaturi legate de o aplicație care să mă ajute să învăț mai bine? Am incercat Duolingo și alte câteva, sunt destul de ok dar voiam să știu dacă aveți și alte recomandări. Vreau să mă apuc și de meditații cu profesor dar momentan nu dispun de o sumă mai mare de bani. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| elemonis a răspuns:

Buna!
Incearca aplicatia,, Curs de limba engleza - FunEasyLearn" - are 4 nivele de dificultate si 60 de limbi straine.
Sper sa te ajute aplicatia.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa faci tu traduceri. Sa cauti cuvintele in dictionar. Inveti destul de bine asa.

| Brizbriz a răspuns:

Eu am invatat cel mai mult de la cartoon network
se poate pune PUR in engleza, schimband limba (daca ai receptor digital, gigi al meu are)
adica in general orice desene animate in engleza, se vorbeste foarte clar (ca pentru copii) iar corelarea actiune-idee-cuvinte e cea mai buna

| Legion7X a răspuns:

Https://www.pdfdrive.com/dic%C8%9Bionar-englez-rom%C3%A2n-e157144464.html
Acesta este dictionar academic englez Român contine: engleza americană și cea Britanică. Are mii de cuvinte in vocabular + conjunctiile. Il descarci gratis.

https://www.libris.ro/......27509.html

Aceata este foarte bun privind gramatica, o să fie foarte util nefiind nevoit să cauti pe net anumite chestii, care poate nu le gasesti sau nu explică destul de clar. Îl cumperi.

| zurick a răspuns:

Cea mai bună metodă e să vorbești cu un nativ, poți face asta pe aplicații ca tandem/ hello talk. Recomand prima. Poți face și prietenii ^^