Stai liniștit, cred că nici nu vor vedea linia dacă e mică și ai șters-o cu radiera.
În plus, nu cred că se vor uita foarte atenți la colțuri.
Depinde de comisia care va corecta lucrarile, daca vor considera semnul tau unul intentionat sau o greseala.
Acesta a fost motivul extrem de important al simularilor de examene, sa vi se explice ca nu aveti voie sa faceti pe foaia de examen, fiindca riscati ca lucrarea sa va fie anulata.
Numai prostii faci ca nu ai invatat te jucai ca prostul pe hartia de examen care este o foaie oficiala nu hartie de sters la fund, acum daca iti va anula lucrarea va fi pe merit se va vedea ca ai avut chef de prostii in loc sa rezolvi problemele la matematica pe care le aveai in examen, ce sa rezolvi daca tu esti bîtă ce.
Nu știu de ce comentezi, din moment ce tu ești clar "bâtă" la gramatică (ca să citez din clasici). Ai auzit de semne de punctuație?
Nu-i nimic, și eu făceam fraze foarte lungi și nu știam când să pun punct mai demult. Și prin "mai demult" vreau să spun când eram în clasa întâi. De atunci am evoluat un pic, zic eu. Tu, însă, ai rămas la nivelul de clasa întâi.
Mai bine nu raspundeai ca oricum nu intelegi cum e sa ai emotii si nici nu stii sa scrii, esti rank 17 pe TPU degeaba.
Bine ca esti tu destept sau desteaptă vezi tu cand va corecteaza doamna lucrarile ce 2 o sa iei puișor loază
Raluca0206 întreabă: