anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, miine am o lucrare la biologie pe temele:Organismele unicelulare, pluricelulare, importanta plantelor si animalelor si importanta omului in natura. Puteti sa-mi dati un site, nu stiu, de unde pos sa ma pregatesc? Pentru clasa a 6-a, mersi antiicipat, va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Kiissa a răspuns:

Viata plantelor este mereu importanta. Ele ne confera oxigen.
Viata animalelor in timpul iernii este, insa, si mai importanta! Cand mor, animalele putrezesc si se formeaza in pamant asa numitul "humus". Acesta este ca o vitamina pentru pamant, pentru sol. Este folositor pe camp, in agricultura. Iarna confera rezistenta, imunitate. http://www.e-referate.ro/......search.php aici gasesti imp. plantelor si a animalelor in rest nu am gasit:-?

5 răspunsuri:
| suntata a răspuns:

Din caiet tu copila. tu nu scrii cand iti preda profa/proful?
in loc sa iti inveti tu pui intrebari aiurea pe TPU

| LiGhT015 a răspuns:

Suntata,taci daca nu stii, crede-ma invat mai bine decit tine, caci vad deja cum iti gindeste mintea! du-te si iti cauta de lucru daca nu stii sa rs la intrebari

| suntata a răspuns (pentru LiGhT015):

Mai bine ai invata sa scrii romaneste

| AndraRox a răspuns (pentru LiGhT015):

Scuză-mă, dar cu greșelile de ortografie nu prea dovedești că știi să scrii sau să vorbești mai corect.Nu înțeleg și nu am să înțeleg de ce se înlocuiește "â"-ul cu "î"-ul, este o greșeală gravă. Nu te mai da atât de important, ă când chiar tu ești acela care are niște lipsuri evidente în vorbire.

| LiGhT015 a răspuns:

Of Domne, chiar atit de mult te deranjeaza? Hai te rog, nu-mi spune ce sa fac si cum sa fac.Chiar nu ai ce face de pui asa raspunsuri la intrebari? Eu am intrebat normal, dar tu daca nu stii, mai bine nu pune comentarii 'prostesti'. Bafta!(: