În 1968 regizorul francez Andre Delvaux a realizat un film care s-a numit" Într-o seară un tren"(Un soir, un train) cu: Yves Montand şi Anouk Aimee.
Nu ştiu după ce lucrare a fost realizat. Poate e vorba de un roman cu acelaşi titlu, exact cum v-a spus profesorul vostru.
Mai aşteptaţi nişte răspunsuri.
Nu e carte...din este scris pe caietul meu de romana este film si se numeste "intr-o seara, un tren" http://port.ro/.......film_page
Agatha Christie? "Crima din Orient Express", "Le Train bleu-The Mystery of the Blue Train"
Prima carte e foarte faimoasa.
Stiu de existenta unui film mai vechi: Un soir, un train -Intr-o seara un tren...
Nu in aceasta carte este vb despre o femeie...in cartea despre care explic eu este vb despre un barbat care se urca intr-un tren si in acel tren nu se afla oameni sunt niste fantome si el coboara cu o statie inainte decat trebuia iar a2a zi afla caa acel tren a facut un accident exact la statia la care trebuia sa coboare el si citeste in ziar despre chestia asta si la un moment dat se duce la locul accidentului si se vede pe el vede cadavrul lui deci el era practic un spirit... ceva de genul min s-a parut f interesanta si as vrea foarte mult sa o citesc multumesc foarte mult pentru ajutor oricum :*