| TheBlindMan a întrebat:

NOname iti dau funda daca imi raspunzi la urmatoarea intrebare : Tu esti in poza pe care o ai la avatar?

16 răspunsuri:
| BloodMagickNecromance a răspuns:

De ce nu o întrebi în particular (prin mesaj)? raised eyebrows

@TheBlindMan, Și mori să-i dai o fundă lui NOname doar pentru că ți-a confirmat că e ea în poză sau nu? E vreo Rebecca Black 2? Gizăz, e doar un user.

@TheBlindMan, Cred că vroiai să zici CopyRight. straight face

| anUcy a răspuns:

Exact! poate ea nu vede intrebarea... Oricum interesanta...

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Nebunule iti place NOname? ai? ce romantic...

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pentru tine si pentru restul lumii SUNT FATA! nu m-au banat de pe redtube pentru ca eu am lucruri mult mai importante de facut decat sa intru acolo, iar nimic-kul meu vine de la ingerul si dracu tau(adica pot fi buna ca un inger si rea ca un drac!laughing)) multumit? va pupacesc pe toti chiar daca unii nu ma pot suporta!

| AndaWest a răspuns:

Cand am citit pe chat ca ai pus o intrebare m-am grabit sa o vad.si am facut rau sa ma grabesclaughing

| AndaWest a răspuns:

Noname are poza aia de cand s-a inscris, dar mai sunt alte xerox-uri care nu numai ca i-au luat numele, dar si poza.cred ca o sa fac la fel cu tinelaughingiti fur poza si mi-o pun la profilsmug

| AndaWest a răspuns:

Ete nalaughing

| TheBlindMan explică:

Pai prin mesaj nu ii pot da funda...si nici nu mi-a raspuns...

| TheBlindMan explică:

Mi-a spus ca nu ai voie sa pui aceeasi poza ca alt user...insa nu cred ca este adevarat...

| TheBlindMan explică:

@IngerulSiDraculTau invidiosule te`au banat astia pe redtube?

| TheBlindMan explică:

Poate asa iti da si tie lumea RAPORT mai usor...TU chiar meriti sa dispari

| TheBlindMan explică:

Vezi ca am Copywright laughing muahhahaha

| TheBlindMan explică:

Da...aia vroiam laughing

| TheBlindMan explică:

@IngerulSiDraculTau am presupus ca esti baiat dupa comentariul tau de coca-cola "Nebunule s.a.m.d." ...fi cine vrei tu...