E vorba de prestanta aici! Gândește-te așa,daca tu ai apela la un avocat cum ești tu,ai avea încredere în el? Daca da,atunci ramai așa cum ești,dar daca nu, schimba ce simți că te încurcă!
Mai mult de atât,atât timp cât îți atingi numărul de credite și înveți,nu se va lua nimeni de tine atât timp cât nu devin invidioși.
Și încă ceva,una e sa faci facultatea și alta e sa practici meseria! Doar nu ești în armată,e o instituție care urmărește să te educe in acel domeniu,nu e ca și când profesorii mai au răbdare ca aia din liceu sa se ia de tine când nu le convine ceva, decât dacă dai de vreun nebun.
As mai adauga și faptul că respectul este mai important decât cum arăți! Nu înseamnă daca arăți bine, vei fi respectat! Poate doar la început, dar când oamenii îți văd caracterul, automat nu mai au încredere în tine.Deci nu contează neapărat cum arăți, cat mai degrabă ce oferi!
Mult succes!
Salut!
Personal, nu m ar deranja dacă avocatul meu ar avea piercinguri sau chiar tatuaje, oricum cred ca as opta mai mult spre notar!
Dar sincer chiar n am văzut avocați cu piercinguri sau tatuaje( ce I drept tatuajele nici n ai cum sa le vezi dacă persoana e în costum )
Cred ca pana la urma va trebui sa renunț la piercinguri ( le păstrez pe alea din pectorali macar)
Eu nu judec dar ai dreptate, majoritatea oamenilor nu cred ca ar alege un avocat cu piercinguri pe fata, asa dacă vreau sa profesez în domeniu, probabil ca cea mai buna varianta ar fi sa renunț
Mulțumesc pentru răspuns!
Știi,poate că nu haina îl face pe om,ci invers, dar după cum vezi, in ziua de azi situația sta taman pe dos.
Adevărul e că un om îmbrăcat bine,care arata bine per total,va fi mult mai apreciat decât un om care se îmbracă la plesneală sau nu are grija de el.
Motivul e simplu, deși e mai mult psihologic, el există!
Apropo, unde la drept mai exact?
Cu drag! Mult succes, încă o dată!
Nu neg, de fapt iti dau mare dreptate, este ceva psihologic și o reacție perfect normala!
Pana și familia mea a avut o reacție negativa cu privire la piercingurile mele!
O sa le dau jos și o sa revin la culoarea naturala a parului, pana la urma cred ca ar fi mai in regula sa am un aspect de om serios în cadrul facultății și în cadrul profesiei bineînțeles!
O sa merg la București, am fost admis la unibuc!
Și eu iti mulțumesc încă o data pentru răspuns, sfaturi si onestitate!
O sa te ia profii oleaca la ochi, dar nu ca in liceu Lumea tot o sa te ia la ochi(unii) si asta e. Pastreaza le si doar daca se impune le scoti.
Daca esti student la drept, nu inseamna neaparat ca vei fi avocat.
Incearca totusi sa ai o tinuta normala.
Salut!
Sunt conștient ca nu o sa fiu neapărat avocat dar totuși e facultatea de drept nu de arte sau altceva unde toți sunt artiști și își exprima spiritul liber!
Prin ținută te referi sa dau aceste piercinguri jos sau la te referi la haine!
Pentru ca port haine destul de normale, jeans cu tricou, păstrez tinutele simple!
In materie de accesorii, iti sugerez sa eliminni tot ce iese din tipar, de exemplu pierce in nas, sprancene etc.
- fara inele si fara lanturi.
In schimb unui barbat ii sta tot timpul bine cu un ceas casual la mana si o bratara daca doresti.
In functie de stil vestimentar, adopta un stil casual, nu vei da gres.
-> nu ezita sa ma intrebi daca mai ai nelamuriri pe aceasta tema.
Sper ca raspunsul meu sa-ti fie de ajutor ( Vlad ).
Haha
Se pare ca va trebui sa renunț la piercinguri
Mulțumesc pentru răspuns și pentru sfaturi!
Iti doresc succes in viitoarea ta cariera.
-> nu uita: stilul si moda au fost facute de om, nu invers. ( dar din pacate trebuie sa ne uniformizam pentru a nu iesi din tiparele perfectiunii).
Iti mulțumesc frumos!
Și sunt de acord cu tine, uneori trebuie sa te supui standardelor societăți!
AngelWhatt întreabă: