anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,oricine ați fi! Azi am dat un test la franceză (primul din viața mea firavă )și nu am învățat.Ei bine, vreo 3 exerciții (erau 5)le-am făcut perfect, unul l-am greșit puțin la scriere, iar altul l-am făcut cu totul greșit.Ei bine, ai mei vor să iau numai 10 (erau unii care aveau 10 pe linie până la liceu).No, și eu nu știu dacă era inițial testul, să nu mai zic că majoritatea profesorilor mei îi cunosc pe frații mei, așa că ei au așteptări de la mine. Ceea ce mă enervează e că în clasele primare, aveam numai FB pe linie (nu știu cum a fost posibil asta).Și nu vreau să-i dezamăgesc pe ai mei.Am început să am părerea mea și anume,că școala nu prea mă ajută.Pe bune frate, sunt unele materii chiar nefolositoare.Dar ai mei cred sunt mereu,, Scoateți prostiile din cap, ai stat tu cu Gigel și uite cum te-a stricat Gigel ". Chiar nu mai suport, îmi imaginam că școala va fi un calvar și cred că ăsta-i doar începutul. Întrebările sunt:
1. Se vor trece notele în catalog, chiar dacă a fost primul test?
2. Dacă iau notă mică, cum fac cu părinții?
3. Cum fac cu notele? Chiar n-am chef de atâta învățat, ce mare lucru dacă am 10 pe linie?
4. Cum fac cu diriginta?
5. Oare dacă o rog pe doamna de franceză să nu treacă nota în catalog, merge?

31 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Deodata nu te mai intereseaza laughing
Trebuie sa ii spui daca vrei sau nu sa o treaca in catalog.