Din cate spui ai putea merge la stiinte. Este un profil frumos, studiezi bio si chimie hard mode, mate romana dar si istorie mai usor.
Acum daca iti place istoria nu stiu ce sa zic... Poti merge la medicina umana si sa incerci ceva pe antropologie(identifica oase, vechimea lor, chestii care au legatura cu istoria, nu uita ca inca exista oameni neidentificati din marile razboaie si ai putea ajunge putin faimoasa) in aceasta meserie imbini si biologia/chimia dar si istoria
La filo la profil e mai greu la romana, insa istoria e frumoasa si ea.
Totusi ai avea mai mare succes in medicina, asa ca go ahead stiintele naturii. Colegii mei de la stiintele naturii fac si experimente la bio si chimie. E fain
Buna! Si eu vin tot clasa a 8-a. Daca vrei la medicina,profilul indicat este stiinte ale naturii. Materiile de baza sunt bineinteles,chimia si biologia cel mai mult. La medicina nu trebuie sa stii fizica in cantitatea in care trebuie sa stii chimia si biologia. La examenul de admitere la facultatea de medicina se dau intrebari din biologie si chimie. Eu vreau sa dau la medicina si pot sa zic ca m-am interesat cat de cat.
Nu te speria,gandindu-te ca faci biologie si chimie in extaz. Doar ca se face mai mult ca la filo,mate-info,stiinte sociale si vocational. La fizica ca sa intelegi,trebuie sa stii formulele. Si putina concentrare. Ca pana la urma nu e ca matematica,chiar atatea calcule si altele. Incearca sa mai lucrezi si suplimentar la fizica, unde intampini dificultati.
La mate -info, matematica, normal este mai grea ca la stiinte. Dar daca nu te pasioneaza nici informatica, nu ai de ce sa te duci la mate-info. Eu zic sa te duci la stiinte ale naturii sau vocational. Daca zici ca nici la filo nu iti place. Succes!