| diskjocket a întrebat:

Salut, poate cineva sa-mi zica niste teme de dirigentie pentru clasa a 11-a (in afara de chestii legate de cariera, sau protejarea mediului si alte clisee)? Lucruri care sunt debatable, pe baza carora se poate discuta cu opinii pro si contra (poate cu tenta filozofica), dar sa ramana legat de realitate. !

Răspuns Câştigător
| StoicaVladutz32 a răspuns:

Incearcati sa vorbiti despre relatiile dintre voi, despre sentimente. Sa iti zic eu ce vorbeam noi, vorbeam foarte mult despre adevar, minciuna, despre bine, despre rau, despre satana, niste lucruri interesante, asa va puteti spune fiecare opiniile, ce credeti ca e bine (si nu ma refer doar la fapte bune, ma refer si la sentimente, de exemplu sa vorbiti de ura).
Nu stiu daca iti sunt de folos ideile mele, dar eu am incercat sa te ajut.

1 răspuns:
| KodrutZ a răspuns:

Realitati ignorate cu buna-stiinta ale istoriei - faptul ca Stalin a fost un criminal mai mare decit Hitler, lovitura de stat din 1989 de la noi si nu "revolutia", simulacrul de democratie in care ne zbatem de citiva ani dar care se vede de la o posta ca e mai hidos decit comunismul... o chestie mare si lata cu zeci de ramificatii se poate numi asa: lipsa educatiei naste monstri.

Întrebări similare