Poti sa le spui simplu: Vezi ca si tu poti ajunge. Sau: Si n-ai loc de ochelarii mei? Sau: Esti invidios? Daca te gandesti poti gasi si alte replici.
Cei care procedeaza asa n-au prea multa minte ori au prea multa rautate. Numai bine!
Deci nu te lua dupa toti care iti zic ''ochelaristule''.Sa stii ca si eu port ochelari de la varsta de 7-8 ani si acum am 14 ani(deci de mult timp), mie chiar imi place sa port ochelari, m-am invatat cu ei si toti ceilalti s-au invatat cu mine si nimeni nu-mi mai zice nimic, tie iti zice ''ochelaristule'' deoarece e invidios-banuiesc ca inveti bine la scoala(sau depinde...)si deasta.Nu=i baga in seama, ai putea sa le zici : tu daca suferi de nebagare in seama, astepti sa te bage in seama un ''ochelarist''cum imi zici tu mie hai ca ii tare replica asta
Buna.
Pai, le-ai putea spune : '' Faci misto de mine acum, dar poate mai tarziu o sa ajungi si tu asa, si mai vedem cine de cine isi bate joc.'', sau, pur si simplu, iti dai ochii peste cap si pleci.
Salut!
Nu trebuie sa reprosezi nimic, si eu port ochelari de 5 ani si unu mai facea misto de mine pana ce a devenit si el "ochelarist" si dupa aia nu a mai zis niciun cuvant